BD50B ind/udendørs højttalersæt 120W – Sort

1.720,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

Power Dynamics BD50B højttalersæt. Overlegen lyd med fantastisk bas både indendørs og udendørs

BD50B højttalersættet er et sæt af to moderne designede 120W vejrbestandige højttalere, der garanterer en meget høj lydkvalitet, men som også tilbyder ultimativ fleksibilitet. Denne fleksibilitet skyldes højttalernes vejrbestandighed, så de kan installeres ikke kun indendørs, men også udendørs. Den høje lydkvalitet skyldes en passiv basradiator bagtil, som giver god støtte i den lave ende. Sættet leveres med vægbeslag, så højttalerne nemt kan monteres på væg eller loft. Højttalerne kan hænges både vandret og lodret.

Bas radiator

BD50B er udstyret med en 5″ bas, der giver gengivelsen af ​​de lave og mellemste toner. For at give ekstra støtte i de lave toner er BD50B udstyret med en passiv basradiator. Ofte er det sådan, at en god gengivelse af basser kræver også et ret stort hus.Her kan et basreflekssystem tilbyde en løsning, men med en passiv basradiator bevarer du et kompakt hus, og du nyder godt af en fremragende gengivelse af de lave basser.i huset som følge af bevægelsen af basenheden vil basradiatoren bevæge sig med, så der opnås en perfekt gengivelse af bassen.Med BD50B kan du nu også nyde en super flot lyd i haven eller på terrassen høje toner er BD50B udstyret med en 1″ silke soft dome diskanthøjttaler. Kombinationen af ​​alt dette giver overlegen HiFi-lyd, som du kan lytte til i timevis uden problemer.

Vejrbestandig IPX5

BD50B højttalersættet er IPX5 klassificeret, hvilket betyder at højttalerne er modstandsdygtige over for regn. Det er derfor muligt at installere højttalersættet ude året rundt, hvilket gør dem perfekte til brug i fx cateringbranchen til at spille vellydende musik på terrassen eller i en have.


** Bronzevinder af European Product Design Award 2019 **


Egenskaber

  • Vejrbestandigt ABS kabinet med aluminiumsgitter
  • UV-beskyttet kabinet
  • Bashøjttaler: 5″ polypropylen mid/bas driver
  • Passiv basradiator
  • Diskanthøjttaler: 1″ Silk Soft Dome
  • Vandret eller lodret montering
  • Inkluderer metalbeslag
  • Leveres som sæt af 2 stk

 

Manual kan downloades HER.

Mærke

Power Dynamics

Farve

Sort

Effekt Max (SPL)

120 Watt

Tweeter, tommer

1"

Bas, tommer

5"

Tweeter, type

Dome

Modstand

8 Ohm

Frekvensområde

20Hz – 20.000Hz

SPL @ 1W/1m

86 dB

IP klassificering

IPX5

Størrelse (L x B x H)

160 x 170 x 260 (pr. højttaler)

Vægt

2,2 kg

Medfølger

Monteringsbeslag

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen