BGB50 100W Bluetooth højttalersæt til indendørs og udendørs brug – Hvid

1.240,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

Nyd din yndlingsmusik indendørs eller udendørs med Power Dynamics BGB50 Bluetooth-højttalersættet

Uanset om du vil have noget musik i dit hobbyrum eller kontor eller bare udenfor på terrassen eller på altanen, er du med Power Dynamics BGB50 hvide Bluetooth højttalersæt til indendørs og udendørs brug, dækket helt perfekt ind. Dette 100W højttalersæt er komplet og kan tilsluttes og installeres umiddelbart efter modtagelsen. Sættet leveres med tilslutningskabel (± 5 meter) og beslag til ophængning af højttalerne. Tilslutning af sættet er nemt og enkelt og involverer kun tilslutning af 2 kabler. På grund af IP54-klassificeringen kan dette sæt monteres permanent udendørs. Men kan også monteres i for eksempel badeværelset.

Aktiv passiv

BGB50 sættet er et sæt af en aktiv og passiv højttaler. Den aktive højttaler har en indbygget forstærker. Denne højttaler tilsluttes strøm med den medfølgende adapter. Den anden højttaler, den passive højttaler, forbindes til den aktive højttaler ved hjælp af det medfølgende højttalerkabel (5 meter). Når dette er gjort, er sættet klar til brug, simpelt ikke?

Bluetooth & AUX ind

BGB50 højttalersættet er et Bluetooth højttalersæt. Når alt er tilsluttet, kan højttalersættet tilsluttes trådløst til for eksempel en telefon eller tablet. Efter tilslutningen er oprettet kan du streame musik, der afspilles fra den tilsluttede enhed (YoutTube, Spotify, radio-app osv.) trådløst til højttalersættet, så din telefon eller tablet fungerer som fjernbetjening. Du bestemmer, hvad du hører, og justerer lydstyrken via din telefon eller tablet. En anden mulighed er at tilslutte en lydkilde via 3,5 mm jack-indgangen på bagsiden af ​​den aktive højttaler. Derved er det også muligt at ikke-Bluetooth-lydkilder tilsluttes BGB50.

2-vejs system med basrefleks

Power Dynamics BGB50 højttalerne er 2-vejs højttalere. Det betyder, at lyden er delt mellem en woofer (5,25″) og en diskanthøjttaler (3/4″). Opdeling af lyden på denne måde giver en bedre lyd. For at gengive de lave toner (bas) så godt som muligt, er højttalerne udstyret med en basrefleksport. Dette booster de lave toner for en bedre gengivelse.

Egenskaber

  • Sæt bestående af en aktiv og en passiv højttaler
  • 2-vejs basreflekssystem med crossover netværk
  • Bluetooth-teknologi til trådløs lydstreaming
  • Indbygget stereoforstærker
  • 3,5 mm jack AUX ind
  • Leveres som sæt inkl. monteringsbeslag, strømadapter og højttalerkabel (5 meter)

 

Manual kan downloades HER.

Mærke

Power Dynamics

Farve

Hvid

Effekt Max (SPL)

100 Watt

Effekt Nominel (RMS)

30 Watt

Tweeter, tommer

3/4"

Bas, tommer

5 1/4"

Tweeter, type

Dome

Modstand

8 Ohm

Frekvensområde

80 Hz – 20.000 Hz

SPL @ 1W/1m

88 dB

IP klassificering

IP54

Strømforsyning

115-240VAC 50/60Hz

Størrelse (L x B x H)

245 x 185 x 160mm (pr. højttaler)

Vægt

4,85 kg

Medfølger

Adapter, Højttalerkabel, Monteringsbeslag

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen