PV220BT 2-zone Bluetooth forstærker – 2x 100W

872,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

Power Dynamics PV220BT, til simple 2-zone løsninger

Power Dynamics PV220BT er en 2-zone monoforstærker, hvor lydstyrken på begge udgange kan justeres separat. Med PV220BT kan du skabe simple multi-zone løsninger på for eksempel dit kontor, catering facilitet mv.

Strøm

PV220BT har en effekt på 2x 100W. Tilstrækkeligt til baggrundsmusik eller lidt mere. Lydstyrken pr. zone kan nemt justeres ved hjælp af de to lydstyrkeknapper på fronten. Fordi den mindste tilsluttede modstand er 4 Ohm, er det muligt at tilslutte to 8 Ohm højttalere pr. udgang.

Bluetooth og radio

PV220BT er en moderne forstærker. Med Bluetooth 4.2 sikrer den den bedste lydkvalitet og er kompatibel med de nye telefoner, tablets, laptops og computere. Musik kan derfor nemt streames trådløst til forstærkeren, hvilket gør svære kabler til fortiden. For at lytte til din yndlingsradiostation er PV220BT udstyret med en indbygget radio med ekstern antenneforbindelse for optimal modtagelse.

MP3-afspiller, AUX og line-indgange

Udover Bluetooth er forstærkeren også udstyret med en indbygget MP3-afspiller med fjernbetjening. Indsæt en USB-stick eller et SD-kort med mp3-musik i den passende slot, og den interne afspiller afspiller musikken for dig. Den nødvendige information vises derefter på displayet. På forstærkerens forside er der en 3,5 mm jack AUX-indgang, hvortil en lydkilde hurtigt og nemt kan tilsluttes. Derudover er der to RCA-indgange på bagsiden til tilslutning af eksternt udstyr såsom en CD-afspiller eller DVD-afspiller. Hvis det ønskes, kan der tilsluttes en subwoofer til PV220BT, hvortil der er en speciel subwooferudgang på bagsiden.

Mikrofon / Karaoke

PV220BT er udstyret med 2 mikrofonindgange med justerbar lydstyrke. Dette gør, at forstærkeren kan bruges til karaoke, men det er selvfølgelig også muligt at bruge den til et lille højttaleranlæg. Til mikrofon 1 leveres en talkover-funktion, der sikrer, at musikken automatisk slås fra, så snart mikrofonen tages i brug. Dette gør enhver talt besked mere hørbar for lytterne. Funktionen kan også slås til eller fra. En ekkofunktion er tilgængelig til sang/karaoke for at få sangen til at lyde en lille smule bedre og smukkere.

Egenskaber

  • 2-zone forstærker med 2x 100W effekt
  • Lydstyrken kan justeres pr. zone
  • Bluetooth til trådløs lydstreaming
  • Udstyret med USB / SD mp3-afspiller og FM-radio
  • To line-indgange (RCA) + AUX-indgang (3,5 mm stik) på fronten
  • To mikrofonindgange med ekkokontrol
  • Diskant- og baskontrol
  • Kortslutnings- og overspændingsbeskyttelse
  • Fjernbetjening til mp3-afspiller medfølger
  • RCA subwoofer og optageudgang

Manual kan downloades HER.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores teknikker direkte på 2083 2425 eller sende en mail via formularen du finder HER.

 

953.030 | 8715693317060
Mærke

Power Dynamics

Udgangseffekt

100 Watt

Afspilningsmuligheder

Bluetooth, FM-radio, Mikrofon (indgang), Radio, SD-kort

Indgange

3,5 Jack, 6,3 Jack, RCA/ Phono

Udgange

RCA/ Phono

Modstand

4 Ohm, 8 Ohm

Frekvensområde

20Hz – 20.000Hz

Signal / Støj forhold

>85dB

THD (Total Harmonic Distortion)

<0.03%

Strømforsyning

220-240VAC 50Hz

Størrelse (L x B x H)

282 x 242 x 85mm

Vægt

2.7 kg

Medfølger

Fjernbetjening, Strømkabel

Varenummer (SKU): 10A97A72 Kategorier: , ,

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen