ESCS5 lavprofil lofthøjttalersæt – 5,25″

496,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

ESCS5 lavprofil lofthøjttaler 40W indbygget højttalersæt

ESCS5 er et indbygget lofthøjttalersæt, der er perfekt til kontorer, venteværelser osv. Sættet er et lavprofilsæt, hvilket betyder, at højttalerne giver en meget lækker finish efter montering. Gitteret har fx ikke et logo og gitteret stikker kun 2 mm ud fra loftet. Højttalerne er 2-vejs højttalere for optimal lydkvalitet. ESCS5 leveres som et sæt med 2 højttalere.

Aktive

Højttalerne i ESCS5 lofthøjttalersættet har en effekt på maksimalt 40W og 10W RMS. Det gør dem perfekte at bruge til baggrundsmusik på fx kontorer, venteværelser, toiletter osv. Højttalerne er 2-vejs, hvilket betyder at lyden deles over en bas og en diskanthøjttaler. Bashøjttaleren i ESCS5 er en 5,25 tommer bashøjttaler, og diskanten er 1 tommer. Kombinationen af ​​bashøjttaler og diskanthøjttaler sikrer god lydkvalitet.

Lofthøjttaler med nem montering

Installationen af ​​højttalerne er meget nem, fordi højttalerne er udstyret med et quick-fit system. Når højttalerne er placeret i monteringshullet, kan de 3 klemmer nemt drejes for at fastgøre højttaleren i loftet. Grillen er magnetisk og ‘klæber’ til højttaleren af ​​sig selv. I tilfælde af adskillelse kan grillen også nemt tages af uden skader. Højttalerne er også udstyret med klemmeterminaler til tilslutning af højttalerkablet, der kræves ingen skruer.

ESCS5 er et alsidigt højttalersæt til mange typer af brug og rum. Tilsluttet en matchende forstærker giver højttalerne en klar baggrundslyd.

Egenskaber

  • Lavprofil for en meget slank finish
  • Magnetisk stålgitter for nem montering
  • 2-vejs system for god lydkvalitet
  • Leveres som sæt af 2

 

Manual kan downloades HER.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores teknikker direkte på 2083 2425 eller sende en mail via formularen du finder HER.

 

952.610 | 8715693314700

Mærke

Power Dynamics

Farve

Hvid

Effekt Max (SPL)

40 Watt

Effekt Nominel (RMS)

10 Watt

Tweeter, tommer

1"

Bas, tommer

5 1/4"

Tweeter, type

Dome

Magnet, type

Ferrite

Modstand

8 Ohm

Frekvensområde

90Hz – 20.000Hz

Montering, dybde

73mm

Montering, diameter

161mm

Størrelse (L x B x H)

181Ø x 75mm

Vægt

1,6 kg

Varenummer (SKU): 10A93E32 Kategorier: ,

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen