Tilbud

BT20 Bluetooth forstærker i kompakt design

Original price was: 829,00 kr..Current price is: 589,00 kr.. Inkl. moms

Sammenlign
Tilbud

Bluetooth forstærker i miniformat – Power Dynamics BT20

Power Dynamics BT20 er en stereo Bluetooth forstærker i et kompakt design og med MP3-afspiller. På grund af den moderne klasse-D forstærker har BT20 en RMS effekt på ikke mindre end 2x 30W, trods størrelsen. På grund af sin kompakte størrelse kan forstærkeren bruges til eksempelvis en diskret lydinstallation. BT20 kan netop derfor bruges multifunktionelt i eller omkring huset, kontoret mv.

Bluetooth forstærker 

BT20 er en forstærker med Bluetooth, der giver dig mulighed for at lave en trådløs forbindelse til forstærkeren fra en telefon eller tablet. Når forbindelsen er etableret, kan du styre alt med den tilsluttede enhed. Vælg en Spotify-playliste og juster lydstyrken via for eksempel din smartphone, og alt dette naturligvis helt trådløst. På grund af sin kompakte størrelse og trådløse betjening kan BT20 nemt installeres ude af syne på for eksempel et sænket loft.

Indbygget mp3-afspiller

Udover Bluetooth er BT20 også udstyret med en indbygget MP3-afspiller. Gem en afspilningsliste på en USB-stick eller et micro SD-kort, og indsæt den i den passende slot på BT20. Den indbyggede MP3-afspiller vil nu afspille din spilleliste. Det er nemt at styre MP3-afspilleren med den medfølgende fjernbetjening.

Mange applikationer

BT20 er velegnet til mange funktioner, hvor et simpelt stereolydsystem er tilstrækkeligt. Tænk på et kontor, et arbejdsværelse, et venteværelse, men også derhjemme, i køkkenet eller på terrassen kan BT20 give en masse musikalsk nydelse. Forstærkeren kan nemt hænges op takket være den medfølgende monteringsplade.

Egenskaber

  • Kompakt klasse-D forstærker
  • Bluetooth til trådløs lydstreaming
  • Indbygget MP3-afspiller med USB- og SD-port
  • Nem at installere
  • Ideel til privat og kommerciel brug
  • Inklusiv monteringsbeslag og monteringsmateriale
  • Strømadapter og fjernbetjening medfølger

Manual kan downloades HER.

Mærke

Power Dynamics

Effekt Max (SPL)

60 Watt

Effekt Nominel (RMS)

30 Watt

Modstand

8 Ohm

Frekvensområde

20Hz – 20.000Hz

Signal / Støj forhold

>95dB

THD (Total Harmonic Distortion)

<0.04%

Strømforsyning

100-240VAC 50/60Hz (19V Adapter)

Strømforbrug

0.8 – 0.4A

Størrelse (L x B x H)

86 x 86 x 31mm

Vægt

0,5 kg

Medfølger

Adapter, Fjernbetjening, Monteringsbeslag

Varenummer (SKU): 10A98D67 Kategorier: ,

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen