Powerline A50W indbygningsforstærker med Bluetooth – Hvid

872,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

Stereo indbygningsforstærker med Bluetooth – Powerline A50W

Hader du også alle de kabler der kan rode i hjemmet?, en bunke udstyr, som du hele tiden skal støve af, og alt sammen bare fordi du gerne vil kunne høre noget musik? Med denne Powerline A50W fra Power Dynamics har du fundet løsningen. Denne indbygningsforstærker med Bluetooth kan eksempelvis bygges ind i væggen, så du kun har et lækkert sort kontrolpanel tilbage. Udover Bluetooth har forstærkeren også en indbygget MP3-afspiller. Med Powerline A50W kan du kombinere et lækkert design med en god lyd! Hvem vil ikke have det?

Bluetooth 5.0

Du kan oprette forbindelse til A50W med din smartphone, laptop, tablet osv., hvorefter du kan streame musik trådløst til A50W via for eksempel Spotify. Fordi den har Bluetooth 5.0, behøver du ikke bekymre dig om hakkende musik, når du er på den anden side af rummet. Bluetooth 5.0 har en meget større rækkevidde i forhold til de tidligere versioner, hvilket giver dig mere bevægelsesfrihed (og derfor lytteglæde).

Indbygget mp3-afspiller

I bunden af ​​fronten er A50W udstyret med USB og micro SD-tilslutning til den indbyggede MP3-afspiller. Indsæt en USB-stick eller et micro SD-kort med MP3-musik i den passende slot, og den interne MP3-afspiller afspiller din afspilningsliste. Fordi tilslutningerne er placeret i bunden, er de ikke synlige, så finishen og udseendet forbliver meget lækkert, når du ikke bruger MP3-afspilleren.

Stereolyd

Den indbyggede A50W forstærker er udstyret med en klasse-D lydforstærker, der leverer en effekt på 2x 20 watt. Nok strøm til at lave et lydsystem til køkkenet, kontoret og alle de andre steder, hvor du gerne vil kunne nyde musik.

Betjening

Forsiden af ​​A50W er et touchscreen-panel, som du kan betjene forstærkeren med. Lydstyrken og inputkilden er nemme at justere med dette. Fordi fronten er helt flad, er den også meget nem at rengøre. Betjening med snavsede fingre er derfor ikke noget problem, bare tør den af ​​med en klud og den er ren igen.

Egenskaber

  • Indbygget stereoforstærker
  • 2x 20W Klasse-D digital forstærker
  • Stilfuldt og slankt touchscreen kontrolpanel
  • Bluetooth 5.0 til trådløs lydstreaming
  • Indbygget mp3-afspiller
  • Linje input og output
  • Kontrolpanel med blankt hvidt finish
  • Inklusiv indbygningsboks og fjernbetjening

Manual kan downloades HER.

Mærke

Power Dynamics

Farve

Hvid

Effekt Nominel (RMS)

40 Watt

Afspilningsmuligheder

Bluetooth, SD-kort, USB Stick

Modstand

4 Ohm, 8 Ohm

Frekvensområde

20Hz – 20.000Hz

Signal / Støj forhold

>98dB

THD (Total Harmonic Distortion)

<0.03%

Strømforsyning

100-240VAC 50/60Hz

Størrelse (L x B x H)

86 x 86 x 10,5mm

Vægt

0,3 kg

Medfølger

Fjernbetjening, Monteringsbeslag

Varenummer (SKU): 10B00D78 Kategorier: ,

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen