PBA120 100V Forstærker 120W

2.159,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

Power Dynamics PBA120 100V forstærker

Power Dynamics PBA120 er en kraftig 100V forstærker med en effekt på 120W. Den er udstyret med MP3-afspiller, tuner, Bluetooth og flere linje- og mikrofonindgange, så næsten alle lydkilder kan tilsluttes denne forstærker. For den korrekte indstilling af lyden er den udstyret med en bas- og diskantkontrol, og hver indgang har sin egen volumenkontrol.

100V installation

Valget af et konventionelt system eller en 100V installation kan virke svært, men det er det ikke. Et 100V system har nogle store fordele i forhold til et konventionelt system. En fordel er at mange højttalere kan tilsluttes en 100V forstærker. Noget der ikke er muligt med et konventionelt system. En anden fordel er at der kan bruges længere højttalerkabler, stort set uden tab at lyd. I et konventionelt system resulterer et langt kabel også i strømtab hvilket påvirker lyden. Endelig er det meget nemmere at tilslutte et 100V system, man kan sløjfe fra den ene højttaler til den anden, så der rent faktisk bliver skabt en perlerække af højttalere fra forstærkeren. Dette sparer mange meter (dyrt) højttalerkabel. For mere information om 100V, se venligst vores blog.

Forbindelser

Der er forskellige muligheder på PBA120 for tilslutning af de forskellige lydkilder. Først og fremmest er den udstyret med et Bluetooth-modul. Dette gør det muligt at etablere en trådløs forbindelse mellem forstærkeren og for eksempel en telefon eller en tablet. Når forbindelsen er etableret, streames musik afspillet på den parrede enhed (Spotify, Tidal, YouTube osv.) trådløst til forstærkeren. På denne måde har du optimal kontrol over musikken. En anden måde at afspille musik nemt og faktisk trådløst på er den interne USB/SD-afspiller. Sæt en USB-stick eller et SD-kort med mp3-musik i forstærkeren, og den interne medieafspiller afspiller musikken direkte herfra. Ydermere har Power Dynamics PBA120 flere linje- og mikrofonindgange og en indbygget FM-tuner. En antenneforbindelse er tilgængelig til FM-tuneren, så den også kan tilsluttes kablet, hvis det er nødvendigt.

PBA120 er en alsidig forstærker, der kan bruges til både udsendelse og musik. Med en effekt på 120W er der masser af muligheder for at styre mange højttalere.

Egenskaber

  • 120W 100V PA forstærker
  • Mp3-afspiller med USB- og SD-port
  • Bluetooth-modtager til trådløs lydstreaming
  • Indbygget equalizer
  • inklusive fjernbetjening
  • Bas og diskant kontrol
  • Balanceret mikrofonindgang med prioritet
  • 2 mikrofon/linjeindgange (6,3 mm stik)
  • 2 stereo linjeindgange (RCA)
  • Stereo RCA ljin output
  • Telefonudgang
  • 1 Linkbar MOH-udgang (Music On Hold).

Manual kan downloades HER

Mærke

Power Dynamics

Udgangseffekt

120 Watt

Afspilningsmuligheder

Bluetooth, FM-radio, SD-kort, USB Stick

Indgange

6,3 Jack, RCA/ Phono, XLR

Udgange

RCA/ Phono

Modstand

4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm, 70 V, 100 V

Frekvensområde

50Hz – 15.000Hz

Signal / Støj forhold

>75dB

Signal / Støj forhold: Line

>85dB

Signal / Støj forhold: Mikrofon

>72dB

Input Niveau: Line

150-470mV, 10 kOhm

Input Niveau: Mikrofon

5-8mV, 600 Ohm

THD (Total Harmonic Distortion)

<0.5%

Strømforsyning

220-240VAC 50Hz

Størrelse (L x B x H)

230 x 320 x 95mm

Vægt

5,1 kg

Medfølger

Fjernbetjening, Strømkabel

Varenummer (SKU): 10A82L51 Kategorier: ,

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen