PPA502 100V 2 Zoner 50W

1.432,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

PPA502, 2-zone forstærker til små installationer

Power Dynamics PPA502 er en 100V forstærker med en effekt på 50W. Forstærkeren har 2 zoner, der kan justeres separat i volumen. Den er derfor perfekt til mindre lokationer der ønsker baggrundsmusik eller som højttaleranlæg i fx butikker, snackbarer, venteværelser osv. Forstærkeren er udstyret med Bluetooth til trådløs lydstreaming fra fx telefon eller tablet. Ydermere er der indbygget MP3-afspiller. Forstærkeren har også 2 RCA linjeindgange og 2 jack (6,3 mm) mikrofonindgange. Dette gør det muligt at bruge PPA502 til både musik- og højttaleranlæg (eller en kombination af begge). En kobling til en 2. forstærker er mulig ved hjælp af RCA-linjeudgangen.

2 separat kontrollerbare zoner

Med PPA502 er det muligt at oprette 2 zoner, der kan justeres i volumen adskilt fra hinanden. Du kan fx hænge et par højtalere inde og også et par højttalere ude på terrassen. Effekten på 50W kan deles over begge zoner, og det behøver ikke at gøres lige meget. Med PPA502 kan du nemt skabe et multi-zone lydsystem til baggrundsmusik.

Bluetooth og mere

Bluetooth-muligheden gør det muligt trådløst at forbinde forstærkeren til en Bluetooth-enhed såsom en telefon, tablet eller laptop. Når forbindelsen er etableret, streames musik afspillet på den parrede enhed trådløst til forstærkeren. Denne trådløse løsning eliminerer behovet for lydkabler. Den indbyggede MP3-afspiller giver også trådløse muligheder. Indsæt en USB-stick eller SD-kort med mp3-musik i den passende slot, og den indbyggede afspiller afspiller musikken for dig. Information om den pågældende sang kan aflæses på displayet, såsom titel og kunstner. 2 RCA-linjeindgange er tilgængelige for tilslutning af andet lydudstyr såsom en musikcomputer, tv-modtager osv.

Mikrofoner

PPA502 har 2 mikrofonindgange. Dette gør det muligt at tilslutte 2 mikrofoner til forstærkeren. Dette gør PPA502 fuldt ud velegnet til brug som forstærker i et højttaleranlæg. Som nævnt er en kombination af både musik og højttaleranlæg mulig.

Egenskaber

  • 50W forstærker med 2 separat kontrollerbare zoner
  • Bluetooth til trådløs lydstreaming
  • Indbygget USB / SD mp3-afspiller med equalizer
  • Fjernbetjening til MP3-afspiller medfølger
  • 100V/70V eller 8 Ohm tilslutningsmulighed
  • Bas- og diskantkontrol for optimal lyd
  • Linje- og mikrofonindgange
  • Linjeudgang til tilslutning af f.eks. en slaveforstærker

 

Manual kan downloades HER.

Mærke

Power Dynamics

Udgangseffekt

50 Watt

Modstand

8 Ohm, 70 V, 100 V

Frekvensområde

50Hz – 18.000Hz

Signal / Støj forhold: Line

>80dB

Signal / Støj forhold: Mikrofon

>72dB

Strømforsyning

100-240VAC 50/60Hz

Størrelse (L x B x H)

350 x 250 x 85.5mm

Vægt

3,3 kg

Medfølger

Fjernbetjening, Strømkabel

Varenummer (SKU): 10A94K48 Kategorier: ,

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen