PDM45 100V Stereoforstærker med Bluetooth og medieafspiller 45W

760,00 kr. Inkl. moms

Sammenlign

Power Dynamics PDM45 simpel 100V stereoforstærker med Bluetooth

PDM45 er en simpel 100V stereoforstærker kendetegnet ved brugervenlighed, fremragende ydeevne og høj grad af pålidelighed. Forstærkeren er ideel til brug i små installationer. Forstærkeren er udstyret med Bluetooth, indbygget MP3-afspiller og FM-radio. Det er muligt at tilslutte en ekstern lydkilde til forstærkeren via line-indgangen på bagsiden. Til brug af flere forstærkere er PDM45 udstyret med en line-udgang. Ud over et musikanlæg kan PDM45 også perfekt fungere som basis for et mindre sanganlæg grundet mikrofonindgangen.

100V eller ‘normale’ højttalere

PDM45 er faktisk en alt-i-én løsning til små lydinstallationer. Den er velegnet til at køre 100V højttalere, hvorved det med laveffekt 100V højtalere stadig er muligt at styre et rimeligt antal højttalere til at lave en baggrundsmusikinstallation. Hvis det ønskes, er det også muligt at tilslutte almindelige højttalere. Ved at bruge 100V højttalere kan højttalere tilsluttes over en stor afstand uden tab. Flere 100V højttalere kan også kædes sammen for nem installation. Til butikker eller restauranter er et 100V lydsystem ofte det rigtige valg.

Forbindelse

Du har intet at klage over med PDM455, når det kommer til tilslutning. Den er udstyret med Bluetooth, så der kan laves trådløs forbindelse med eksempelvis telefon eller laptop. På denne måde kan du nemt streame musik fra Spotify eller YouTube til forstærkeren. En anden meget simpel mulighed er den interne mp3-afspiller, der afspiller mp3-musik direkte fra en USB-stick. Sæt blot en USB-stick i USB-forbindelsen, og PDM45 klarer resten. Den interne enhed til MP3-afspiller og Bluetooth kan nemt betjenes med den medfølgende fjernbetjening. Hvis du for eksempel kan lide at lytte til radio på kontoret, så er den interne radio naturligvis ideel. Og for alle, der gerne vil tilslutte en lydkilde, er der en RCA-indgang på bagsiden til for eksempel lyden fra TV, computer, musikafspiller mv.

PDM45 er en ideel forstærker til simple lydsystemer, der ikke kræver flere zoner eller et meget stort antal højttalere. PDM45 er derfor perfekt velegnet til små butikker, spisesteder såsom en snackbar, pizzaria eller restaurant eller til kontorer eller praksisser (tandlæge, praktiserende læge, fysioterapeut osv.)

Egenskaber

  • Kompakt og enkel forstærker
  • Bluetooth til trådløs lydstreaming
  • USB mp3-afspiller
  • Radio
  • Bas og diskant kontrol
  • Indbygget equalizer med forudindstillinger til Bluetooth, radio og MP3-afspiller
  • Aux-udgang til ekstra forstærker
  • Fjernbetjening og strømkabel medfølger

Manual kan downloades HER

Mærke

Power Dynamics

Udgangseffekt

45 Watt

Afspilningsmuligheder

Bluetooth, FM-radio, USB Stick

Indgange

6,3 Jack, RCA/ Phono

Udgange

RCA/ Phono

Modstand

4 Ohm, 8 Ohm, 16 Ohm, 100 V

Frekvensområde

50Hz – 18.000Hz

Signal / Støj forhold

>75dB

Strømforsyning

110-250VAC 50/60Hz

Størrelse (L x B x H)

205 x 285 x 65mm

Vægt

1,85 kg

Medfølger

Fjernbetjening, Strømkabel

Varenummer (SKU): 10A84H25 Kategorier: ,

På www.installationslyd.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Indhentede informationer deles ikke med 3. part. 

Kurv

Din kurv er tom

Tilbage til webshoppen